top of page

Mot byggingenjör - Maj del 2, 2023

Det är juni och skolan är slut!


Vecka 3 i maj 15-21

På måndagen hade jag och Robert vänner över på kvällen och bjöd på fika. Klassen hade grillkväll hos Jacob på tisdagen och på onsdagen var jag och Kriss på Operans gala på Malmö Opera. Det var en riktigt bra konsert, de framförde de bästa av de bästa liksom.


Jag började ta tag i en CAD-kurs jag läser vid sidan om, som jag tyvärr lämnat till sista minuten. Men jag fick in det som var nödvändigt.


På helgen kom gamla gymnasievänner på besök och gänget gick ut och åt på fredagskvällen. Det kändes lite vuxet att mötas upp på finrestaurang och äta tillsammans. Riktigt mysigt! På lördagen åkte jag till Halmstad för att gå på bröllop och det var så trevligt! Det var det första bröllopet jag fick vara med på bröllopsfesten. Vi sov över i mormors stuga i Halmstad och jag åkte hem på söndagsförmiddagen. Stannade i Lund och hängde med gymnasiegänget lite till innan de åkte hem.


Vecka 4 i maj 22-28

Sista riktiga veckan i skolan. Vi hade sista fältmätningen och sedan var det bara att få ihop presentation till projektledningsplanen som jag och Elin skulle presentera på torsdagen. Presentationen gick över förväntan och vi fick bra kritik från lärarna. VI har inte fått tillbaka inlämningen än så vi kanske har lite att komplettera men det borde inte vara alltför mycket.


Jag satt och caddade fredag, lördag och söndag och fick ihop projekthuset jag skulle skapa. Den behöver jag nog också komplettera lite på när den är rättad. På lördagen kom familjen ner för att titta när Robert spelade. Det blev en kortvisit men de verkade nöjda. Jag hade också en gymnasiekompis nere som var riktigt taggad! Vi lyssnade på Guenna och sedan gick vi bort från festivalen och fikade innan vi kom tillbaka senare på kvällen och lyssnade lite till. Det var en rockfestival med ganska hård musik så det var inte riktigt min smak men det var kul att se. Efteråt fick vi följa med Robert på efterfest med de andra banden och de va ganska kul.

På söndagen var jag på skolan på dagen och sedan grillade vi med Roberts vänner på kvällen och det var sååå god mat!


Slutet av maj 29-31

På måndagen var det sista frågestunderna innan tenta på torsdagen. Vi fick också se lite modernare mätinstrument än de vi använder på kursen. Det finns riktigt high-tech grejer nu!


På tisdagen jobbade jag på förmiddagen och sedan var det mer plugg. På kvällen var vi hos några vänner och spelade Mario Kart och Mario Bros, riktigt kul! Onsdagen var jag i skolan och pluggade under dagen och sedan mötte jag upp Robert och del av Mario Kart gänget och vi åt glass vid Drottningtorget på Dolce Siciliana, och den var helt fantastisk. Tog mangosorbé och det var den mest mangosmakande mangosorbén jag nånsin ätit.


Allt gott! Kram Lisa

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page