top of page

Mot byggingenjör: Oktober 2022

Så var oktober över också!


3-9 okt

Den 4e oktober var det kanelbullensdag och det firade vi genom att baka bullar! Det blev vanliga kanelbullar samt bananbullar på banansylt som Robert gjort. Vi gjorde också en äppelkaka och allt blev succé. Vi bjöd några Roberts vänner och de verkade nöjda! Den helgen var familjen i Malmö och vi umgicks mest. Gick på stan och var på restaurang på lördagskvällen. På söndagen sjöng jag i Uppåkra och sedan följde jag med dem hemhem en sväng.


10-16 okt

Jag var hemma i början av veckan och sedan var det tentaplugg till konstruktionstentan vi hade på fredagen. Jag har fått tillbaka resultat på den och den var godkänd! Efter tentan gick vi ut och åt och fikade för att fira. På kvällen drog vi ut och satt på bar ett tag innan vi gick till Grand där Roberts ena band spelade. Så vi gick dit och lyssnade och hängde ett tag och därefter var det efterfest hos Robert och det blev en väldigt sen kväll. Det var också Roberts födelsedag. På lördagen åt vi frukost med hans roomie och hans vänner innan vi träffade Roberts familj som var nere över helgen. Vi gick ut och åt på kvällen och sedan på musikal. På söndagen åkte vi till deras hotell och åt frukost med dem innan de skulle hem. Vi åt glass direkt efter haha. Sedan gick jag och Robert på en musikal till, Anastasia som går på Malmö Operan nu och det var hans present från mig. Det var en väldigt späckad helg.


Jag har också blivit klar med tröjan som jag började på när jag jobbade i sommar. Det tog väldigt låmng tid för jag fick göra om halsen ett par gånger men är nu väldigt nöjd med resultatet!

17-23 okt

Veckan efter var lugnare. Jag och Robert tog en spontanare till Bokskogen som ligger vid Torup slott. På helgen var jag på körläger i Dalby. Det var superroligt. Vi hade workshops och på kvällen körde vi musikquiz. Det var mysigt att hänga lite med kören och inte bara ses för att öva. Vi sjöng på mässan på söndagen som avslutning.


24-31 okt

Veckan rullade på. Det var mycket på gång då vi fick en ny uppgift på byggkursen och började tentaplugga till mattetentan som var 4 nov. Lördagen spenderades i Lund då jag först åkte till Anja för att spela spel med spelgänget. Sedan kom Elin från Malmö och vi hängde lite innan vi drog till Wojteks korre för halloweenfest. Robert mötte också upp oss där. Det var superroligt! Söndagen och måndagen spenderades väldigt lugnt.


Allt som allt var oktober ändå ganska lugn. Helgerna var ganska uppbokade men har inte behövt plugga ihjäl mig. Nu taggar jag november och december! Julen är snart häääär!


Allt gott!


Kram Lisa

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page