top of page

Sommar 22 - 8 och 9: Jobb och häng

På sätt och vis har det varit skönt med ett lugnt jobb i sommar. Jag har hunnit hämta andan på jobbet.


25-31 juli

Andra jobbveckan började ganska tråkigt. Jag tröttnade på att läsa bok och började förbereda för intromatten jag ska hålla innan skolan börjar. Utanför jobbet gjorde jag desto mer.


På måndagen åkte jag till Kriss efter jobbet och vi kollade på första Downton Abbey filmen. På tisdagen drog jag och Robert till en av mina klasskompisar och tittade på damfotbollen med en till klasskompis. På onsdagen lagade jag och Robert kroppkakor, de blev förvånansvärt goda. Kriss kom till Malmö på torsdagen och vi gick på andra Downton Abbey filmen på bio. Den var bra! På fredagen var jag och Robert på barrunda med hans kompisar. På fredagen kom också garnet jag beställt för jag blev så uttråkad på jobbet. Så jag har börjat virka en tröja.


På lördagen mötte jag upp Ida vid Emporia och vi var där under eftermiddagen och shoppade. På kvällen anslöt Kriss och vi åkte till Pildammsparken och lyssnade på gospel. Efter det gick vi ut och åt och jag åt en fruktansvärt god pasta! På söndagen hade jag vilodag där jag mest var hemma. Städade, sov bort halva eftermiddagen och på kvällen skrev Elin och frågade om jag vill med ut och äta. Det var superkul att hon frågade för jag hade haft en seg halvdålig dag men hon livade verkligen upp den. Vi åt på Max och sedan åkte vi hem till henne. Första gången jag var där; hon bor supermysigt.


Jag har inte så många bilder men det var en fullspäckad vecka! Så glad för alla härliga människor jag känner här nere.


1-7 aug

Sista veckan på jobbet gick ganska fort. Jag hade mitt virke och började kolla på en serie så det gick ändå ganska fort. Tröjans delar är klara men måste bara få ihop de till en bit också.


På måndagen träffades jag och Robert efter mitt jobb och gick på stan. Vid åt på Epicure. Sedan tog vi en promenad i Slottsparken och det var lite allsång där och vi gick i blomträdgårdar. Det var superfint och mysigt! Sedan gick vi hemåt.


Tisdagen var lugn efter jobbet och jag lagade matlådor till luncher vilket jag inte gjort på länge. Håller på att tömma frys och skåp inför skolstart så jag kan börja om med matlådor och bunkra. Onsdagen bjöd på tacos hos Kriss med Robert och Ida. På torsdagen drog jag hem efter jobbet och städade lite. På kvällen drog jag till Möllan med två från klassen.


På fredagen mötte jag upp Robert på centralen och vi åkte hemhem till Småland. Jag kände inte att jag hade jättemycket planerat men tiden blev ändå knapp. Vi hann med endel dock. På lördagen åkte vi till Herrgårdstoppen med Jacob och sedan var det kräftfiske och kräftskiva på kvällen. Vi fick upp 433 kräftor på kvällen och nästan 100 till på morgonen. På söndagen åkte vi till farmor och hälsade på och sedan tog vi en runda runt Dörarp och Lagan för att få lite metall-historia. Sedan åkte vi tillbaka till Malmö på eftermiddagen. Efter det var det bara 3 veckor till år två på byggingenjörsprogrammet.


Allt gott! Kram Lisa


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page