top of page

Sommar22 - 10: Ed Sheeran, Malmöfestival och hemhem

8 - 14 aug


Det var skönt att vara klar med jobbet. På måndagen hade jag lugn dag då jag bara tvättade och städade och lite så. Tisdagen var också ganska lugn. Vi hade grillkväll/spelkväll hos mig med klassgänget på tisdagen. På onsdagen åkte jag upp till Göteborg för att gå på Ed Sheeran med Alba. Vi åt lunch från mitt favvo pokebowl ställe i Göteborg, shoppade lite på Nordstan och åkte sedan till min kompis där vi fick sova. Vi drog till konserten och hamnade på solsidan av läkatren vilket var nice men varmt. Konserten var superbra och jag blev så taggad där! Det slutade med att Alba sov hos en annan kompis och jag åkte hem tidigt på torsdagen.


I Malmö igen så träffade jag Robert och vi käkade lunch och förberedde för parmiddag hos mig på kvällen. Vi gjorde svamprisotto och en Baileys efterrätt med oreo som blev supergod! På fredagen kom en kompis från kören över till mig och vi spelade lite fiol och cello tillsammans vilket var jättekul. Jag har inte haft någon att spela med på så länge. På kvällen åkte jag och Elin från klassen ner till stan för att gå på Malmöfestivalen, det var Miriam Bryant som spelade halv tolv. Det var riktigt bra!


På lördagen var det lite förfest hos mig innan vi var ett gäng som drog ner på stan igen. Vi åt och lyssnade på flera artister som uppträdde. Vädret var helt otroligt i helgen och det gick att promenera hem i shorts mitt i natten. På söndagen hade vi pannkaksfrukost innan jag tog tåget till Småland. Träffade några högstadiekompisar en snabbis på kvällen, en där har jag inte träffat på nästan tre år. Så det var roligt att bli lite uppdaterad.


Allt gott! Kram Lisa

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page