top of page

Sommar22 - 4: Målat lägenheten och varit hemhemma

27 juni - 3 juli. Denna vecka är den enda veckan i sommar som var helt tom i kalendern. Den kunde därför fyllas med målning av min lägenhet som jag skjutit upp väldigt länge. Färgen valdes ut och köptes redan i höstas och har sedan dess bara väntat på att jag ska ha tid och ork. Så på måndagen spacklade jag en andra gång. På tisdagen träffade jag Elin från klassen och vi drog till gatorna runt Triangeln för att äta lunch innan vi gick i second hand butiker och köpte böcker. Har inte träffat henne sen skolan slutade så det var väldigt trevligt att catcha up, och att inte bara träffas i skolsammanhang. Träffade Robert på kvällen och vi var på en av Malmö Sommarscens konserter. Det var konstmusik med bland annat marimba och dragspel. Det var ganska udda men lite coolt.


På onsdagen var det målning som gällde. Robert hjälpte mig tejpa i taket men annars gjorde jag det mesta själv. Sedan åkte jag hemhem på onsdagskvällenoch stannade till söndag morgon. Jag gjorde inte särskilt mycket, läste bok, var hos mormor och morfar, träffade två kompisar från högstadiet. Rensade mååånga liter jordgubbar och gjorde två omgångar saft också.


Andra lagret färg kom upp på söndagen och det blev ändå ganska bra! Det blev någon nyans mörkare än jag tänkt mig men jag vänjer mig nog!


Allt gott!


Kram Lisa

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page