top of page

Sommar22 - 5: Möblera om, hemhem och Halmstad

4-10 juli. Detta har också varit en ganska slapp vecka. På måndagen fixade jag iordning lägenheten. Färgen hade torkat och jag drog bort all plast och städade upp i vardagsrummet. Möblerade om och känner mig väldigt nöjd med resultatet. Nu saknas det bara lite tavlor på väggarna, en bokhylla och kanske en matta. På kvällen blev de sill och potatis med Robert.

Jag jobbade tisdag eftermiddag och det gick bra! Eftersom det är sommar finns det inte supermycket och göra, framför allt inte på eftermiddagarna. Men mina uppgifter är helt okej, när jag väl har något att göra. Gillar att svara i telefon och koppla folk rätt och hjälpa till med mejl och sånt när det är simpelt nog för mig att kunna lösa.


Jag åkte hemhem en vända till och var hemma till torsdagkväll. Jag silade saften jag gjorde i helgen.


Kom tillbaka till Malmö torsdagskvällen och sov hos Robert. Jobbade fredag och jag hade saker att göra hela förmiddagen vilket var kul medan eftermiddagen var ganska tom på samtal och mejl. Efter jobbet drog jag hem och fixade lite innan jag drog tillbaka till Robert. Vi drog till utomhusbio, Encanto. Det var kallt men mysigt! På lördagen hade vi våffelfrukost innan vi drog till IKEA och köpte hylla och växter på plantagen. På kvällen åt vi sushi! På söndagen drog jag till Uppåkra för att lyssna på Ungdomskören som sjöng och så var de konfirmation. Min hals hade varit kass ett tag så kände inte att jag kunde va med men det drog i mig när jag såg dem andra sjunga! Efter det mötte jag upp Robert igen och vi åt lite snabbt innan vi åkte till Malmömässan och gick på Auswich utställningen som är där nu. Det var en väldigt intressant och rörande utställning! Rekommenderar om man är i Malmö innan september. Vi drog hem till Robert och beställde med oss kinamat.


Allt gott!


Kram Lisa

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page