top of page

Sommar22 - 6: Halmstad, Helsingborg, Ljungskile

11-17 juli. På måndagen var det jobb på förmiddagen och på eftermiddagen hade jag äntligen tid hos hudläkaren så fick hjälp med eksemen som blossat upp igen. På kvällen lagade jag o Robert mat och byggde ihop min hylla. Som jag började fylla med massa saker från garderoben. På tisdagen åkte jag till Halmstad där resten av familjen var. Vi gick på restaurang på kvällen och jag trodde jag skulle spricka när vi gick därifrån. Onsdag och torsdag var sedan väldigt lugna. På torsdagseftermiddagen åkte jag till Helsingborg för att gå på Thomas Stenström konsert med Ida. Det var ute vid Sofiero och det var riktigt bra! Synd bara att sittplatserna var längst fram.


Det blev sent och jag var väl hemma halv ett eller så. Sedan var de bara att slänga ut allt ur väskan och packa om för att åka till Ljungskile. Tåget fick klockan 7 på fredagen. Jag var i Göteborg vid tiotiden och mötte upp Matilda och vi hade fika och lunch tillsammans vid Nordstan innan jag åkte vidare. Väl i Ljungskile mötte Julia, som jag lärde känna i Frankrike förra året, upp mig vid bussen. Vi gick hem till henne och slappade lite innan vi drog till en badplats. Det var mulet och kallt och BLÅSIGT när vi kom dit men tillslut sprack det upp och solen började skina lite. Så då badade vi och väl i var det ganska behagligt, det blåser ju inte under ytan. När jag skulle gå i kände jag mig som världens badkruka dock. Men det var härligt att bada. Vi gick till centrum och satte oss på en restaurang. Vi åt crepes och de var så goda! Jag tog en med pulled pork och det var riktigt gott. När vi kom hem till Julia igen så gjorde vi inte så mycket mer utan hängde lite och gick o la oss i ganska bra tid.


På lördagen åt vi frukost och snackade och sedan följde hon mig ner till stan. Där blev jag upphämtad av Roberts föräldrar och de skjutsade mig dit vi alla skulle, till Andorra festialen lite utanför Ljungskile. Det är en liten festival i skogen arrangerad av en familj och Robert skulle spela (och många av hans kompisar). Det var en riktigt trevlig dag! Alltid kul att se när Robert spelar! Fick också höra Major Business, ett av hans två band, för första gången så det var riktigt roligt! Guenna har jag ändå hört ett par gånger nu. Jag fick träffa många av hans vänner och familj som jag träffat innan och vissa som jag inte träffat innan. Det var superkul att faktiskt få hänga och hinna prata lite och inte bara ett litet hej som de brukar bli på spelningar. Musiken var blandad men väldigt bra! Vi var där lite innan ett på dagen och det slutade typ två på natten och då var det att packa saker till bilen. Vi åkte hem till Roberts föräldrar och kom väl i säng typ 4.


Trots detta stod klockan på halv tio då han skulle skjutsa de vänner som sov hos honom till tåget. Efter det blev det en nap och lunch innan han skjutsade mig till bussen mot Malmö. Av de 6 timmarna det tog sov jag nog nästan 5 av dom och stupande ändå i säng när jag kom hem vid 11.


Det var en riktigt rolig vecka med slapphäng med familjen, konserter och träffa vänner! Men jag var helt slut efter den haha. Det märktes på söndagskvällen. Tur att mitt jobb inte är så ansträngande.. haha


Allt gott!


Kram Lisa


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page