top of page

Sommar22 - 7: Jobb, SommarLund, finbesök och Köpenhamn

18-24 juli. Nu är vi på andra halvan av sommaren. Jag ska väl inte klaga då jag har fritt från skolan i 12 veckor. Men nu börjar vi ändå närma oss andra sidan. Nu börjar mina jobbveckor (har bara tre så jag klagar inte). Första veckan gick bra men det var väldigt lugnt på jobbet, och det blev bara mer tyst i växeln ju närmare helg det blev.


Måndag och tisdag efter jobbet användes för att vända tillbaks lägenheten på rätt sida. Att pendla mellan hemma och andra ställen gör att jag inte riktigt hunnit fixa mellan gångerna. Blommorna höll på o vissna och dammet hade lagt sig. Jag fixade också klart den nya hyllan jag köpt och kunde då få in saker i garderoben som legat under sängen. Så äntligen hittade jag saker som jag visste att jag tagit med mig till Malmö men som jag inte sett sen jag flyttade in. Nu är jag väldigt nöjd med hur vardagsrummet ser ut. Kanske ska möblera om lite dock och sedan måste det upp tavlor.


På onsdagen åkte jag till Lund efter jobbet och mötte upp Ida i Stadsparken för att lyssna på Sambina Ddumba, supertrevligt! Det började ganska tidigt så kom hem i bra tid. Torsdagen var nog den långsammaste dagen hittills... Efter jobbet cyklade jag hem och mamma och mormor var på besök så på kvällen var vi och åt på en indisk restaurang i Västra hamnen.


Torsdagen slogs av fredagen som även den var lugnare än de tidigare dagarna. Jag tog det lugnt, målade och kollade på fotboll.I lördags åkte jag till Köpenhamn och träffade Anna från språkresan i Oxford. Vi började med lunch i Köpenhamn. Gick sedan en promenad och en vända på Glyptoteket. Anna studerar antikens Grekland så hade personlig guide. Sedan åkte vi hem till hennes föräldrar och åt middag innan vi åkte till hennes lägenhet och kollade på film. Jag åkte hem på söndagen efter frukost och hade lugn eftermiddag innan det var mealprep och tvättdags.


Det var en relativt lugn vecka även om det hände lite saker. Fördelen med att jobba (och framför allt när jobbet är lugnt) är ju att man hinner göra lite efter jobbet. Man behöver inte fortsätta plugga.

Allt gott!


Kram Lisa

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page